Σάββατο, Απριλίου 8

Τηλεμαραθώνιος (για τη) μαϊμού

Μόλις είδα στην τηλεόραση ένα τρέιλερ για μία έκτακτη αυριανή εκπομπή και σας ενημερώνω: Όλες οι προσωπικότητες της τηλεόρασης και όλο το τεχνικό δυναμικό θα συνενωθούν σε μία διακαναλική έκτακτη εκπομπή σε ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ για το μέγα θέμα της ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ του ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΥ που απασχολεί από προχθές όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα:

  • το γυναικείο πληθυσμό της χώρας
  • τους πολίτες του νομού Θεσσαλονίκης
  • τη μπλογκόσφαιρα

Στον τηλε-μαραθώνιο για το Λαμπρούκο συμμετέχουν: Οι έγκυροι ρεπόρτερ: Τσιμοχελάς, Κουλόμπολος, Αυγερόλογλου που θα ασχοληθούν με τις έρευνες για την απαγωγή του Λαμπρούκου, την πολιτική του δράση, τη μυστηριώδη οργάνωση 17Ψ. Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι/σχολιαστές: Τραγκαουνάκης, Κουϊκοπαπαδάκης, Χατζηνικολιάτσος, Λιαροβέρδος, Ευαγγελοδαβέλλας, που θα ασχοληθούν με την ζωή του διάσημου απαχθέντα, το παρελθόν του με τις «τρελές νύχτες καρναβαλιού» και άλλες πιπεράτες ιστορίες. Καυτές αποκαλύψεις – ακατάλληλο για ανηλίκους Ανακαλούνται από την εφεδρεία και συμμετέχουν εκτάκτως (ειδικά για τον τηλεμαραθώνιο Λαμπρούκου) οι πρώην δημοσιογράφοι: Κανελλοδημαρολιάνης και Ρουσοπαναγιωτόπουλος που θα μιλήσουν για τον πολιτικό Λαμπρούκο, το πολιτικό του όραμα, την προσφορά του στην πολιτική ζωή. ΔΕΝ συμμετέχουν οι κυρίες Σταϊλή, Τρεμούκλη, Στεφανολαμπίρη, Τσουκαλοδρούζα, Αρωνοβαγιάνη και Νικολουταρέα επειδή από την ταραχή τους για την απαγωγή του (και πρώην αξέχαστου εραστή τους) Λαμπρούκου, υπέστησαν ισχυρότατο σοκ αφωνίας και δεν προβλέπεται να συνέλθουν. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις που θα κορυφώσουν την αγωνία των τηλεθεατών για τα μεγάλα ερωτήματα που απασχολούν το χριστεπώνυμο εκλογικό σώμα:

Αυτά και άλλα πολλά ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 20.00 ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στις ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ Ζωντανή συμμετοχή του κοινού στο στούντιο του τηλεμαραθωνίου. Δηλώστε συμμετοχή στη LAMPROUKOS-KAVLINE (090-696969).

Η χρέωση εκτάκτως διπλασιάζεται (για …τα λύτρα)