Δευτέρα, Μαρτίου 20

Το κλείσιμο(;) της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Μυστήριο;

Χθές Σάββατο στο κέντρο (τουλάχιστον) της Θεσσαλονίκης, υπήρχαν αναρτημένα στους στύλους της ΔΕΗ σε αρκετά πολύ κεντρικά σημεία (π.χ. Εγνατία & Αγ.Σοφίας) πανώ (με μπλέ φόντο) που έγραφαν (περίπου): Στις 22 Μαρτίου, κλείνουμε τη Νομαρχία για ... ανεργία, παιδεία, σχολική στέγη, ... (5-6 σημεία, δεν τα συγκράτησα) ΔΕΝ υπήρχε υπογραφή κάποιου φορέα ή διοργανωτή. Τα πανώ ήταν περιποιημένα, προϊόν επαγγελματικής δουλειάς, και (εκτιμώ ότι) είχαν τοποθετηθεί από ειδικό συνεργείο. Παραξενεύτηκα, απόρησα και -ειλικρινά σας μιλάω- το μυαλό μου πήγε στον Λαμπρούκο (μας) αφού πλεόν ΝΟΜΑΡΧΙΑ & ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ* ταυτίζονται. Το ρήμα "κλείνουμε" με οδήγησε στον γνωστό πρωταθλητή του πετάγματος χαρταετού. Υπέθεσα μήπως ετοιμάζει καμμιά μαϊμουδοφιέστα (νάτος πάλι ο ευειδής Λαμπρούκος) για να το παίξει (ντεμέκ που λέμε ιδώ απάνου) αντι-συμπολιτευόμενος... Το πρωί της Κυριακής τα πανώ είχαν εξαφανιστεί. Τα κατέβασαν συνεργεία του Δήμου (πληροφορίες από διανυκτερεύοντα περιπτερά). Πέρασε απ' το μυαλό μου μήπως ήταν τίποτε χιουμορίστες-ακτιβιστές που έκαναν πλάκα. Όπως στο τελευταίο φεστιβάλ κινηματογράφου που είχαν κρεμάσει πανώ με το "πιο σύντομο ανέκδοτο - Υπουργός Πολιτισμού"... Οι τοπικές εφημερίδες δεν είχαν τίποτε, στο ράδιο δεν πέτυχα τίποτε, στην blogόσφαιρα δεν πήρε κάτι σχετικό το μάτι μου, τηλεόραση δεν είδα καθόλου. Τι έγινε βρε παιδιά; Ενημερώστε μας please αν έχετε κάτι υπόψη σας. ___ Αγαπητοί αναγνώστες/ριες, αν τυχόν ανήκετε στο 0,01% που δε γνωρίζει τον κ.Λαμπρούκο, μέλλοντα Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ.α., επισκεφθείτε τον στο lamproukos.blogspot.com Αν τυχαίνει να ψηφίζετε στο Νομό Θεσ/νίκης, περάστε και από το πολιτικόν γραφείον να σας εγγράψωμεν και να σας τρατάρωμεν περγαμόντο. ___ Άτσαααα, νομίζω ότι βρήκα πώς μπαίνουν links :)

11 Comments:

At 3/20/2006 01:31:00 π.μ., Blogger alombar42 said...

Καλά, έκανες σχεδόν ένα μήνα να γράψεις ποστ και μόνο για το πανώ μας λες;
Για τα κουτσομπολιά της νομαρχίας έπρεπε να γράψεις, αφού στο πολιτικό γραφείο σίγουρα όλα συζητιούνται :)))

 
At 3/20/2006 08:37:00 π.μ., Blogger Λαμπρούκος said...

Αγαπητέ μου Φούφουτε,

Σε καλώ να προσωρήσεις άμεσα στις κάτωθι ενέργειες ήτοι:

α) Να αγνοήσεις τον παλιοαλόμπαρ42 και το παραπάνω σχόλιο του
β) Να βγάλεις άμεσα δελτίο τύπου που να αποσυνδέει το πρόσωπο μου από τις προβοκατόρικες τούτες ενεργειες που μόνο σκοπό έχουν να πλήξουν την πορεία μου προς το λαό. Επιπλέον θέλω να αναφέρεις ότι κατά τη θητεία μου οι πόρτες της Νομαρχίας θα είναι ανοιχτές για όλο τον κόσμο καθώς εμείς δε χωρίζουμε τους πολίτες σε ιστολόγους και μη.
γ) Να προμηθευτείς γλυκό συκαλάκι και κερασάκι γιατί το περγαμόντο δε το τρώω.

Ο (σίγουρος) Νομάρχης
Λαμπρούκος

 
At 3/20/2006 09:41:00 μ.μ., Blogger lemon said...

Fufute δυστυχώς δεν έχω ενημέρωση περί των πανώ σε στύλους της ΔΕΗ, ετοιμάζω όμως ενα πανώ για το μπαλκόνι μου....!

Και-γουάου!-συγχαρητήρια για το πετυχημένο λίνκ, βλέπω οτι βελτιώνεσαι!
(λέγε γρήγορα, ποιός πιτσιρικάς σε βοήθησε?!!!)

(να προμηθευτείς και σοκολατάκια...!)

 
At 3/20/2006 09:48:00 μ.μ., Blogger NinaC said...

Αγαπητέ Φούφουτε, ως χαμουτζού δεν δύναμαι να σας διαφωτίσω δια το ερώτημα που θέτετε.

Μήπως όμως να μου λέγατε εσείς πως βάζετε links στα posts? Προκειμένου να μάθω, είμαι πρόθμη να σας κάνω και διάφορες σεξουαλικές χάρες!

:pppppppppppppp

 
At 3/22/2006 02:15:00 π.μ., Blogger FUFUTOS said...

Ζητώ συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Τρεχάματα βλέπετε (συνηθισμένα, μην ανησυχείτε)

ΑΛΟΜΠΑΡ, ήταν ένα επίκαιρο μυστήριο. Από κουτσομπολιά δεν προλαβαίνουμε, έχει μαζευτεί και πολύ γυναικομάνι βλέπεις στου Λαμπρούκου οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται... Περιμένω να μαζευτούν κι άλλα και μετά σαν άλλος μπάτλερ του ΛαΜπ(ρ)άκιγχαμ θα τα μοσχοπουλήσω στην SUN. Σ' εσένα θα στείλω υπογεγραμμένο αντίτυπο τιμής ένεκεν εννοείται.

ΛΑΜΠΡΟΥΚΕ δεν είναι σωστό να αγνοήσουμε τον Αλομπάρ. Είναι ο κομματάρχης με τα περισσότερα κουκιά. Τάξε του κάτι παραπάνω για να ...συμμορφωθεί.
Συκαλάκι και κερασάκι παραγγέλθηκαν ήδη στον Παπαγεωργίου. Και λουκουμάκια επίσης καθ' ότι νηστεία (βασικά είναι οικονομικό κέρασμα...)

ΛΕΜΟΝ δώσε στοιχεία για το μπαλκόνι (τετραγωνικά, γωνία, όροφος κλπ) και θα αναλάβει το πολιτικό γραφείο.
Δε με βοήθησε κανείς. ΕΥΡΗΚΑ. Βοήθεια για τα links ευπρόσδεκτη.
Τα σοκολατάκια δυστυχώς τα έχει κλειδωμένα ο Λαμπρούκος στο ιδιαίτερο γραφείο του και τα σερβίρει αυτοπροσώπως (καταλαβαίνεις...).
Αν σου αρέσουν τα "σοκολατάκια του πρέσβη", θα εισηγηθώ στον κ.Νομάρχη να μεσολαβήσει για το διορισμό σου σε θέση πρέσβειρας σε Κάννες, Βερολίνο ή Βενετία ώστε να έχεις άφθονα - να μας κερνάς και μας κανένα και να μας καλομαθαίνεις.

ΝΤΟΛ, welcome αγαπητή. Μήπως πήραμε έγκαιρα χαμπάρι εμείς εδ΄ς πάνω νομίζεις;
Για τα links θα σου στείλω mail (για να είμαι λεπτομερής). Οι σεξουαλικές χάρες ευπρόσδεκτες μετά χαράς (δεν πιστεύω να είναι σαν τις προεκλογικές υποσχέσεις του Λ.).
Σε περιμένω composition, μην αργείς,
σε αναμένω μετά πόθου και στοργής.

Κοκοβιέ, σε καλώ να πλαισιώσεις το εκλεκτόν επιτελείον του κ.Νομάρχη. Με το ρυθμό που προσέρχονται οι Λαμπρίτσες, όλο και κάτι θα περσέψει και για τα μας.

Τελικά επρόκειτο για ένα ταρατατζούμ του Ψμχ. Αλλά ο "ατσαλάκωτος" που μας αξίζει του την έκανε κι έδωσε εντολή στα συνεργεία του Δήμου να κατεβάσουν τα πανό χαράματα Κυριακής. Ο παπαγεωργόπουλος που επί προηγούμενης κυβέρνησης έκλεινε το δημαρχείο και έβαζε μαύρες σημαίες (για τη "βιτρίνα" του διεκδικητή).
Το αλληλοφάγωμά τους χοντραίνει. Αν συνεχιστεί, μπορεί να γίνει καμμιά καλή ... αναμπουμπούλα (στην οποία ως γνωστόν ο πιθήκος χαίρεται)

 
At 3/27/2006 08:29:00 π.μ., Blogger mickey said...

Εμένα πάντως, από όλα αυτά τα φαιδρά, μου άρεσε το χιούμορ σου. Άκου "ευειδής Λαμπρούκος". Έσκασα στα γέλια!

Υ.Γ. Ήμουν βέβαιος για την προτίμηση του κ. (σίγουρου) Νομάρχη στο ...συκαλάκι :))

 
At 3/29/2006 04:04:00 μ.μ., Blogger NinaC said...

να σας πω... κάθε πότε ανεβάζετε ποστάκι σε τούτο το μπλόγκι?

 
At 4/06/2006 11:09:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Δεν ξέρω για τη Νομαρχία, αλλά οι Δημοτικές βιβλιοθήκες ήταν κλειστές Τετάρτη και Πέμπτη απόγευμα "λόγω απεργίας", όπως έγραφε ένα ιδιόχειρο χαρτί.
Τίποτε άλλο...

 
At 11/14/2006 02:46:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

This is very interesting site...
» » »

 
At 12/18/2006 04:12:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
» »

 
At 2/09/2013 09:17:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Aubrey Organics offers numerous flavours of the company's top product, which Begoun affirms [url=http://bwcreams.com]wrinkle cream[/url] your troubles even if your trouble can be your encounter? best wrinkle cream Individuals along with dermititis requirements items alongside http://bwcreams.com System available today!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home