Παρασκευή, Οκτωβρίου 13

Θυμάμαι τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη ...

…όταν ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της Πολιτικής Άνοιξης, να καμαρώνει δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, για την απόφασή τους να μην συμπεριλάβουν κανέναν μουσουλμάνο υποψήφιο στα ψηφοδέλτια της Ξάνθης και της Ροδόπης.
Το είχαν “στηρίξει” λέγοντας βέβαια ότι η μειονότητα είχε την ελευθερία να φτιάξει δικούς της συνδυασμούς και άλλα τέτοια φιλελεύθερα, “δημοκρατικά” και … “πολιτικώς ορθά”.
Όλοι όμως είχαν καταλάβει τι εννοούσαν και τι ήθελαν να δείξουν.
Μια υπενθύμιση ενός γεγονότος για τους νεότερους που τυχόν ενθουσιάζονται από το σύγχρονο ΄φιλελεύθερο προφίλ, την ευπρέπεια, το ανοιχτό μυαλό στη σύχρονη εποχή, την πολυπολιτισμικότητα… ___
Αναδημοσίευση από το νέο μας βλογόσπιτο στη χάση και στη φέξη

2 Comments:

At 10/13/2006 04:05:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

οι καιροι αλλαζουν μαζι και τα λογια . δυστυχος ξεχναμαι γρηγορα και ιδιως οταν μεγαλονουμαι

κλ κλ

 
At 5/16/2014 06:44:00 π.μ., Anonymous Κατερίνα Κασκαντίρη said...

Ονομάζομαι Κατερίνα Κασκαντίρη και είμαι δευτεροετής φοιτήτρια της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι μόνιμο μέλος της Χρυσής Αυγής (Πυρήνας Κορίνθου), καθώς από Κόρινθο κατάγεται και διαμένει η οικογένειά μου που άλλωστε κατέχει τους Αλευρόμυλους Μάρρα. Θέλω να καταγγείλω τις διώξεις που υφίσταται η Χρυσή Αυγή, το μοναδικό αυθεντικό εθνικιστικό κίνημα από το σιωνιστικό αριστερό παρακράτος του Σαμαρά, συνεπικουρούμενο από μπάτσους & δικαστές. Προσπαθούν να φιμώσουν την φωνή της αλήθειας και να μολύνουν την Ελλάδα με τα αλλοδαπά λαθρο-ορκ, τους ανώμαλους ομοφυλόφιλους και τα υπόλοιπα όργανα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (αναρχοκομμουνιστικοαριστερά σκουπίδια). Δεν θα τους περάσει! Ψηφίζουμε όλοι Χρυσή Αυγή.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home